Verkstad

Vi fixar din maskin. På vår verkstad får du alltid bästa service.

Våra lokaler i Veddige ger oss välanpassad verkstadsyta där vi kan ta in fler maskiner samtidigt, vilket lägger grunden till ett bättre flöde av reservdelsleveranser.

Under vår- och skördesäsong ställer vi upp i vått och torrt då vi har jourservice vardagskvällar och helger. Antingen kommer du till oss eller så kör vi ut till dig och åtgärdar problemet på plats. Vi har fullt utrustade servicebilar som är klara för "utryckning".

Våra öppettider på verkstaden är: 07.00 - 16.00. Ring oss för att boka tid 0340-63 99 50.
Vi gör inte avkall på vår goda service. Vi fortsätter att serva din Case IH- och New Holland-maskin


Söderberg & Haak har kunskap och kompetens

Söderberg & Haak har sedan 1993 resp 2005 sålt och servat maskiner från New Holland och Case IH vilket innebär att du även framöver kommer att dra nytta av vår breda kompetens.

På vårt centrallager i Staffanstorp lagerförs ett stort antal artiklar till Case IH och New Holland så du kan alltid känna dig trygg med oss. Din maskin är i säkra händer hos våra välutbildade och kompetenta mekaniker som finns på någon av våra 38 anläggningar, från norr till söder. Och vill du att vår servicebil kommer hem till dig, så gör vi det. Du ska alltid kunna lita på att du får full service, när du än behöver det.

Följ oss på