Lediga tjänster

Lantbruksmekaniker


Söderberg & Haak i Veddige bygger långsiktiga relationer med äkta servicekänsla och alla kunder är lika välkomna. Som ett led i att styrka våra positioner mot våra kunder och marknaden behöver vi nu en fältmekaniker för vår lantbrukssida där du främst kommer att jobba med vårt gedigna lantbruksprogram.
 
Som fältmekaniker hos oss kommer Du att arbeta med service och reparationer i vår moderna verkstad och ute i fält. Arbetsuppgifterna är omväxlande eftersom våra kunder finns inom flera näringar som lantbruk, grönyta och entreprenad.
 
Vi söker dig som har erfarenhet av lantbruk och har arbetat som fältmekaniker. Du har gärna en fordonsteknisk utbildning i grunden. Erfarenhet av fordonsel, hydraulik samt svetsning är ett krav.
 

Tjänsten innebär mycket resande med servicebil och därför är även B-körkort ett krav. C-körkort är meriterande. Du behärskar svenska flytande i tal samt kan läsa och förstå engelska, då våra manualer är på engelska. Som person är du serviceinriktad och van att arbeta självständigt och ska kunna fatta egna beslut. Du är noggrann, lösningsinriktad och tar ansvar. Välkommen att bli en i gänget och ta del av våra generösa förmåner.

För mer information kontakta verkmästare Niklas Paulsson, telefonnr 0340-639951. Din ansökan skickas in till: niklas.paulsson@sodhaak.se

Följ oss på